Informatie

Wie ben ik?

Ik ben Enrico Koelewijn, eigenaar en oprichter van Ennovate. Ik kom uit Bunschoten-Spakenburg en ben hier geboren en opgegroeid. Door de jaren heen hier te zijn opgegroeid en zoals vele in de vis te hebben gewerkt werd het tijd om mijn horizon te verbreden. Dit deed ik op mijn 18e levensjaar. Toen ben ik begonnen in stroom en gas bij toen voormalig Nuon. Na meerdere doorgroei processen ben ik verhuisd van Nuon naar Essent. Na 3 jaar ervaring op te hebben gedaan ben ik mijn eigen weg ingeslagen. Toen ontstond Ennovate, mijn eigen bedrijf waarin ik advies geef binnen de energiemarkt.

En wat doe ik?

Ennovate is mijn eigen onderneming, die zich focust binnen de energiemarkt. Hierin geven wij advies op de particuliere markt, de klein zakelijke markt en de groot zakelijke markt. Iedereen kan dus bij me terecht met hun energiezaken.

Voor wie?

Dit doen wij voor iedereen, bedrijven en particulieren. Van garageboxen tot aan fabrieken en van de tuinhuisjes tot aan de boerderij woningen. We geven graag iedereen advies en helpen graag iedereen bij het maken van de beste keuze betreft hun energiezaken.